g-og-d

Vi mødtes på Stylecoach uddannelsen hos Tini Owild i starten af 2014. Vi klikkede med det samme og det tog os ikke længe at beslutte, at vi var nødt til at arbejde sammen og vi har elsket det lige siden ♥

Vi har store ambitioner og visioner om vores arbejde sammen. Vi arbejder med personlig stil, diverse styling opgaver, og vi afholder kurser, foredrag og meget mere. Vi har startet denne blog, fordi vi har en masse på hjertet som vi ønsker at dele med jer. Vi føler at vi sammen, er det perfekte makkerpar og vi supplerer hinanden super godt med vores forskellige baggrunde, vores ens og alligevel forskellige stil. Vi er bosat i hver vores dejlige by i Danmark, nemlig København og Aarhus….

Girls Locker Room består af Dorthe Cornelius som er designer/personlig stylist, bosat i København, gift og har 2 skønne tøser. Gitte Damgaard Nielsen som er frisør/personlig stylist, er bosat tæt på Århus, gift og har 2 livlige knægte. Vi har begge arbejdet i vores brancher i mange år, og helt fantastisk valgte vi begge, på samme tid, at toppe vores færdigheder af med uddannelsen som personlig stylist.

Vi er top klar til at dele ud af vores erfaringer, så i kan godt glæde jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.