Er der noget bedre, end en kjole der sidder perfekt, og præcis fremhæver det man godt kan lide og skjuler det man ikke kan? Måske er der, MEN det er højt på ønskelisten hos de fleste kvinder. Jeg hører det i alle fald ofte, når jeg hjælper kvinder med at shoppe, eller når Gitte og jeg holder kurser i styling.

Derfor har jeg designet 5 kjoler som gør det helt rigtige for de mest typiske kvinde kroppe. Jeg har taget udgangspunkt i de kropsformer Gitte og jeg arbejder udfra og de kroppe jeg møder på min vej som designer, når jeg syr kjoler til kvinder. De fleste kvinder aner i virkeligheden ikke hvilken kropsform de har, så kom og lad mig måle dig og vise dig hvad det gør, når man kommer i en kjole, der passer perfekt til ens kropsform. Jeg sidder selv og syr kjolerne, og det vil sige at jeg kan lægge dem op, ind eller ud, alt efter hvordan den sidder bedst på dig.

God til ‘æblet’.

Jeg kommer til Odder, syd for Aarhus, og du kan derfor komme at prøve netop den kjole der passer til din kropsform.

Black Friday d. 24. november 2017. Det foregår i Gittes salon; Rosensgade 21, 8300 Odder

Gitte afholder denne dag og aften et af hendes populære ‘Private Dressing Room’, som er et kvinde univers, hvor hendes vision om at tilbyde det bedste tøj, hårprodukter og make-up, indenfor økologi og bæredygtighed, kommer til grunde. ‘Private Dressing Room’ foregår en fredag hver måned, hvor Gitte tilbyder fokus, høj service og kyndig vejledning i personlig stil, styling og kropsform, samt vejledning i personlig make-up.

God til ‘søjlen’.

Det er til et sådan arrangement at jeg kommer til Odder, altså d. 24 november hvor der afholdes Black Friday og derfor er der åbent til kl. 22:00. Jeg er i butikken fra kl. 15 til kl. 22:00.

Har du lyst til at prøve en af mine kjoler, så kontakt salonen på 86560058 eller gitte@gittekiplev.dk og book tid, til en personlig session med mig. Jeg vil vejlede dig i din kropsform og du har mulighed for at prøve de kjoler som jeg har designet og finde hvilken en der passer perfekt til netop din kropsform.

Selve arrangementet ‘Private dressing room’ og den personlige session hos mig, er ganske gratis. Så tag veninden, kollegaen eller naboen under armen og kom til et anderledes og hyggeligt shopping event, hvor der vil være fokus på ekstra tid til dig og gode råd omkring personlig stil, kropsformer, tøj, makeup og hår. Der serveres et glas bobler og lidt chokolade og hygge snacks til ganen. 

God til ‘timeglasset’.

Jeg håber vi ses 🙂

KH Dorthe

I Gitte Kiplevs ‘Private Dressing Room’ vil du finde trendy danske tøjmærker som Agurk, bySigne og Klitmøller Collective – alle tre tøjmærker med en fælles vision om bæredygtighed og økologi. Derfor er tøjet produceret af godkendt økologisk bomuld og med særlig bevidsthed omkring bæredygtig produktion. 

 

 

Ét svar til “Kom og prøv en kjole der passer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.