Jeg har gået i nogle år og spekulerer på hvordan jeg kombinere de 2 ting jeg brænder aller mest for – min salon og min stylist uddannelse og nu har jeg knækket koden 🙂 Jeg har nemlig opfundet et lille univers i salonen

‘Private Dressing Room’ med moderigtigt økologisk tøj

For med en vision om at tilbyde det bedste og det hele indenfor økologi og bæredygtighed inviterer jeg nu en fredag i hver måned indenfor i min ‘Private Dressing Room’. Her vil jeg tilbyde moderigtig økologisk tøj samt service og kyndig vejledning i personlig stil og kropsform.

 

I min ‘Private Dressing Room’ vil du finde trendy danske tøjmærker som Agurk, bySigne og Klitmøller Collective – alle tre tøjmærker med en fælles vision om bæredygtighed og økologi. Derfor er tøjet produceret af godkendt økologisk bomuld og med særlig bevidsthed omkring bæredygtig produktion.

♠AGURK står for innovativ, kreativ og bæredygtighed. Et dansk mode brand, der skaber feminint streetwear inspireret af 80s vintage sportstøj. Det handler om at eksperimenterer med design, materialer og farver – alt blandet i print, patchwork og nye silhuetter. Designets univers er humoristisk og nede på jorden, Kollektionerne indeholder historier fortolket i print samt afslappet elegance vist i en kærlighed til hvide skyggefarver.

♠By Signe står for ærligt design uden at gå på kompromis med kvalitet. Det er basisvarer til den kvalitetsbevidste kvinde. bySigne har egen produktion i Danmark og levere altid en høj kvalitet i GOTS godkendt økologisk bomuld. bySigne har sin kollektion i 14 lande rundt om i verden, men mit lille univers bliver det første sted i Danmark det kan købes.

♠Klitmøller Collective mener, at de har et ansvar som et mærke. Dette gælder både for miljøet og for de mennesker, der er en del af processen. De arbejder med et sæt etik på tre hovedområder:

1: Materialerne – Vi bruger bæredygtige materialer, når det er muligt. Det betyder, at vi altid stræber efter at bruge meget høj kvalitet økologisk bomuld, linned og naturlige fibre som merino uld og lamme uld. 

2: Produktionen – Vi producerer i øjeblikket i Portugal og Tyskland under fairtrade på mindre, hovedsagelig familieejede fabrikker, som vi regelmæssigt besøger. Fabrikkerne har en høj standard i håndværk, etik og arbejderne tjener en rimelig løn.

3: Emballagen – Vores mission er at levere alle vores produkter i genbrugspapirposer og kartoner.  Køb klogt – de penge, du bruger i dag, vil påvirke den verden, du lever i i morgen.

Det er disse 3 mærker du vil opleve i mit nye univers – Private dressing room ♥

I salonens nyindrettet kælder vil jeg være vært og kræse om kunderne med et glas bobler og lidt snacks. Jeg vil med min stylecoach uddannelse være behjælpelig med gode råd i forhold til personlig stil og kropsform. Mine øvrige ansatte i salonen vil disse eftermiddage også være behjælpelig med gode råd og vejledning inden for styling men også indenfor hår  og make-up.

‘Private dressing room’ bliver første gang afholdt d. 6. Oktober 2017 fra 16:00-19:00 – og er ganske gratis. Så tag veninden, kollegaen eller naboen under armen og kom til et anderledes og hyggeligt shopping event, hvor der vil være fokus på ekstra tid til dig, gode råd omkring stil, tøj, makeup og hår.

Følg med og se flere billeder af tøjet på salonenes facebookside her

Vi glæder os meget til at se dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.