Hvis du stadig mangler gaven til din mand, kæreste, bror, fætter, far eller ven – så er her 7 gode af slagsen og lidt til enhver pengepung også.

Et par lækre sokker er en fed gave synes jeg. Mange glemmer betydningen af et par tjekkede strømper og at det kan fuldende et look på en fed måde. Der er også plads til leg og spræl med strømper, og noget der nok oftest bliver nedprioriteret, når en mand køber nyt tøj. Så tag et kig her og bliv inspireret.

stripe-blue-wool_1024x1024
Henrik Vibskov sokker

Her er noget alle mænd går med! T-shirten… Der er mange af dem out there og der er sørme stor forskellighed i kvalitet, pasform og holdbarhed. Der kan være langt imellem snapsene, altså de gode af dem… Jeg synes derfor det her er en fantastisk idè og at pasformen som udgangspunkt er på plads; ja så er vi et langt stykke af vejen… derfor skal denne, så afgjort afprøves.

skræddersyet t-shirt fra Son of a tailor.
En skræddersyet t-shirt fra Son of a tailor.

Et par klassikere i konge kvalitet… Det er håndsyede sko der tager op til 8 uger at producere. Firmaet er netop fyldt 150 år og det store udvalg ser i her hos Grenson. Det er engelsk håndværk når det er bedst og der er såååå mange fede modeller at vælge imellem.

grenson-boots
Model Grenson Archie

En lækker pung er også en god idè, særligt når den er så lækker som den her. Den må jo ikke være for stor, da vores mænd har det med at have dem tæt ind til kroppen, alt afhængig af manden, på forskellige steder af kroppen. Either way, den her er både pæn og i en lækker kvalitet og den helt rette størrelse efter min mening.

Comme des garçons pung
Comme des garçons pung

En cool regnjakke der både er åndbar og packable, så man altid kan have den med i tasken. Og så er den pæn. Den er fra mærket   Pack Mack som er den nye stjerne på regnjakke himlen. Den fås i mange fede farver og indtil videre i 3 forskellige snit, men jeg har hørt en lille fugl synge om at den kommer i flere modeller til foråret, bl.a. en trenchcoat, som da er mega godt tænkt.

Parka regnjakke fra Packmack
Parka regnjakke fra Packmack

Computertasker kan være så grimme og kedelige, men her er et bud på én der ikke er… Faktisk laver côte&ciel nogle ret funky og fede nogle og det rigtig smarte er, at de også er rygsække. Jeg elsker når design og komfort går op i en højere enhed.

 

Fed computertaske fra c
Fed computertaske fra côte&ciel

Og så til noget der da virkelig må batte hos dem der har have, og hvor det er ‘a mans job’ at slå græs selvfølgelig – en robot plæneklipper! Det er virkelig sejt opfundet, ikke at jeg ved hvor godt de gør jobbet, da jeg bor i København og ikke har have, men hvis de gør det godt, er det da super smart… De fås med virkelig stor prisforskel, så det må være op til den enkelte… Denne her en en mellemklasse pris og lidt af en look’er indenfor robot plæneklippere hvis du spørger mig :0)

En robot plæneklipper
En robot plæneklipper

Jeg håber i er blevet inspireret og god shopping ♥

Kh Dorthe

Ét svar til “Mangler du stadig at købe julegave til HAM?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.